29 dec

Friet bakfiets bakt biologische friet

Er is nu een nieuw concept op de markt die heerlijke biologische frieten of patatten bakken in een fantastische zonnebloemolie. Ze bakken vanuit een bakfiets en overal waar ze komen zijn de mensen erg enthousiast. Ze heten Friet op Wielen.

Bij Friet op wielen kan je een frietwagen of zoals ze in het noorden van nederland zeggen patatwagen huren. De bakfiets is een graag geziene gast op feesten, partijen, festivals en trouwerijen.

Wat Friet op Wielen het best doet is lekkere knapperige frieten maken die lekker knapperig van buiten zijn maar nog een echte aardappelsmaak van binnen hebben.

Op elk feest waar ze staan zijn de frietliefhebbers niet weg te staan bij de fiets of snackwagen zoals sommigen hem ook noemen. Uit elke boeking komen weer nieuwe boekingen van grote patatliefhebbers.

De aardappelen die Friet op Wielen gebruiken komen van een goede boer die met biologische aardappelen werkt. Deze boer gebruikt geen bestrijdingsmiddelen en geeft veel aandacht en liefde aan zijn aardappelen. Uiteindelijk komen daar de lekkerste frieten van die je echt terug proeft.

friet bakfiets boeken

Ook gebruikt friet op wielen grove zeezout die goed samen gaat met de knapperige friet. Als je deze zout proeft dan snap je waarom dit prachtige bedrijf kiest voor deze zout. Ook laten ze de schil op de friet zitten.

In de schil zitten de meeste voedingswaarden en de schil is gewoon heerlijk om op te eten. Waarom zou je de aardappelschil eraf halen terwijl deze gewoon heerlijk is en er mooi uitziet?

Boek daarom Friet op Wielen voor een feestje. Kijk op hun website.