Boek een foodtruck!

Zo snel mogelijk beschikbaarheid, reserveren of een offerte?
Gebruik onderstaand formulier, onze collega’s zitten klaar

Voor extra informatie kunt u iedere dag bellen met +31614036652. We zijn bereikbaar tot 20:00 uur.

Waar wilt u onze foodtruck graag ontvangen?

Menu 1: 1 frietje per persoon

Sauzen: mayonaise, curry, speciaal, ketchup en satesaus.
Tot 150 personen 430 euro
150 – 200 personen 2,45 euro per persoon
200 of meer 2,25 euro per persoon

Menu 2: 1 frietje & 1 snack per persoon

Snacks: frikandel, kroket en kaassoufflé.
Sauzen: mayonaise, curry, speciaal, ketchup, satesaus en mosterd.
Tot 100 personen 430 euro
100 – 150 personen 3,95 euro per persoon
150 of meer 3,70 euro per persoon

Menu 3: All You Can Eat

Onbeperkt friet en snacks.
Snacks: frikadel, kroket, kaassoufflé, bamischijf, nasischijf en kipcorn.
Sauzen: mayonaise, curry, speciaal, ketchup, satesaus en mosterd.

Tot 65 personen 430 euro
65 – 150 personen 6,45 euro per persoon
150 of meer 6,20 euro per persoon

Menu 4: All You Can Eat Deluxe

Onbeperkt friet en snacks
Snacks: frikadel, kroket, kaassoufflé, bamischijf, nasischijf, kipcorn, mexicano, broodje hamburger / frikadel / kroket.
Sauzen: mayonaise, curry, speciaal, ketchup,satesaus en mosterd.

Tot 50 personen 430 euro
50 – 150 personen 7,95 euro per persoon
150 of meer 7,45 euro per persoon

Een frietkraam met drankje en ijsje voor elk feest

Naast de menu’s kunnen wij ook frisdrank, bier en ijsjes, zoals raketjes en magnum’s aanbieden. Welk feest je ook hebt wij staan graag voor je klaar met onze patatwagen. We serveren de menu’s uit in anderhalf uur. We zijn dan ongeveer drie kwartier daarvoor aanwezig om alles klaar te zetten. We nemen prullenbakken mee zodat u ook niks hoeft op te ruimen na de tijd en lekker schoon blijft.

U kunt onze trucks ook vinden op grote festivals, tuin-feesten, trouwerijen en bedrijfsfeesten. We staan ook regelmatig op bouwlocaties om het bereiken van het hoogste punt te vieren óf bij bedrijven als verassing voor de nachtploeg.

We zijn veel te zien op plekken in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag maar ook buiten de randstad in bijvoorbeeld Den Bosch en Eindhoven. Eigenlijk staan we regelmatig in heel Nederland met onze Frietbaas frietwagens.

Wilt u uw verjaardag onvergetelijk maken voor alle gasten? Huur dan onze snackwagen in voor de lekkere friet en snacks. Als u een bepaald bedrag betaalt serveren wij onbeperkt friet en snacks voor iedereen. Lekkerder kan je het niet krijgen dan ons. Wij hebben ook super enthousiast personeel dat altijd voor een feestje zorgt. We serveren deze menu’s uit in 1,5 uur.

Houden jullie net als ons ook zo van friet? Lekker krokant met een goede aardappelsmaak en met lekkere sauzen als mayonaise, curry, ketchup en satesaus? Dan zijn jullie aan het goede adres bij de Frietbaas.

Naast de verse friet hebben we ook overheerlijke snacks die bij iedereen in de smaak vallen. Van kroketten, frikadellen, kipcorns, kaassoufles, bamiballen en andere snacks. We bakken dit allemaal af in verantwoorde olie die gezond is en bovendien zorgt voor erg lekkere friet en snacks. Ook kunnen wij heerlijk bier of frisdrank serveren voor ieder wat wils. Wij serveren normaal in anderhalf uur uit en zijn dan een drie kwartier daarvoor aanwezig om alles klaar te zetten.